Family Lodge


De family lodge is een ruime lodge, geheel voorzien van alle gemakken welke je in het bos nodig hebt. Er is elektriciteit, slaapgelegenheid in bedden, een keuken, alsook kampeergelegenheid.

Het is geschikt voor een overnachting met een gezin, maar ook voor een grote groep waarbij een deel in bedden en een deel in hangmatten/ kampeertenten slaapt. De lodge heeft 1 bovenverdieping met slaapkamer, een ruime benedenverdieping, een groot grasveld en een hangmatten-hut. In de avonduren kan er een kampvuur worden aangemaakt, alsook is er gelegenheid om op houtvuur te koken.

Op de begane vloer is een geheel ingerichte keuken met gasfornuis, koelkast, waterkoker, een toilet en een douche, een zithoek en een grote eettafel. Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met 2 x 2persoons bedden met klamboe. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. De slaapkamer is beveiligd met kinderdeurtjes, waardoor het een kindvriendelijke ruimte is. De gehele ruimte is half open, waardoor de wind heerlijk doorwaait.

De gasten hebben vrije toegang tot alle zwemgelegenheid gedurende de week. In het weekend zullen er dagrecreanten aanwezig zijn, welke een deel van de kreek hebben afgehuurd. Er zal dan een stukje kreek worden aangewezen waar gezwommen kan worden. Dit geldt tevens voor nationale feestdagen.

Zonder voeding

1-4 personen
850 srd
per lodge
groep van max 10 pers
1000 srd
per lodge

Met voeding

1 pers
3 maaltijden per dag
1050 srd
of 113.75 euro per lodge
2 pers
3 maaltijden per dag
1185 srd
of euro 127.50 per lodge
3 personen
3 maaltijden per dag
1300 srd
of euro 141.25 per lodge
4 pers
3 maaltijden per dag
1440 srd
of euro 155 per lodge