Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.21.186 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Michèle en Gabriël Michèle en Gabriël uit Heiloo schreef op maart 20, 2019:
De beste finaleplaats tijdens onze 18-daagse trip door Suriname, vanaf deze locatie kun je super eenvoudig naar het het vliegveld worden geslingerd, maar ook een trip naar Brownsberg is vanaf Palulu nog beter te doen.
We hadden aan het eind van onze trip nog niet eerder overnacht in een hangmat, Camping Palulu heeft ons deze mogelijkheid gegeven, inclusief veel privacy en prachtige natuur.
We hebben hier "No Spang" echt kunnen ervaren. Don, Iris, Micha, Max, Ollie en Mickey, hebben hier een paradijs voor gasten gecreëerd.
Don bedankt voor het delen van jouw kennis en humor! En extra credit's for the man in the kitchen 🙂
Maggie Maggie uit Den helder schreef op augustus 20, 2018:
Op dit moment hangend in mijn hangmat genieten van de rust. Zo lekker even Niets doen en basic genieten van de natuur met een klein beetje luxe. Live is good als er bomen en dieren zijn.
Prem Prem schreef op april 8, 2018:
Ideaal plekje als uitvalbasis om dieren te spotten (ochtend, middag, nacht). Na een vermoeiende zoektocht kun je er lekker ontspannen. En ecologie wordt er bedreven zoals het bedoeld is. En erg gastvrij!
Frans Baudoin Frans Baudoin uit 's-Hertogenbosch schreef op april 3, 2018:
Hallo Donovan en Iris, nog ontzettend veel dank voor jullie gastvrijheid, lekker eten en heerlijk onderkomen en Donovan omdat je mij naar de huisartsenpost hebt gebracht (met goede afloop) en het vervoer met de touroperator goed geregeld hebt, jammer dat we geen afscheid hierdoor hebben kunnen nemen maar daarom ook nog even dit bericht.
Grote groet aan iedereen op Palulu, 'PaLoulou'
Joost Joost uit ENSCHEDE schreef op augustus 31, 2017:
Beste Iris en Donovan,

Na onze aankomst in Su hebben we ons heerlijk ontspannen in jullie prive jungle. Mooie plek om na een lange vlucht bij te komen en langzaam te wennen aan land en klimaat.
Heerlijk gegeten van de maaltijden van Donovan en mooi uitstapje gemaakt naar de kleine zoo van de familie Graanoogst in Lelydorp.
Jullie camping is echt een aanrader!
Annemarie Annemarie uit Lelydorp schreef op augustus 18, 2017:
Ik was er weer met collega's
De vorige keer met 20 man. En op 9 aug jl met 28. De enthousiaste verhalen van ons bezoekje vorig jaar hebben meer over de streep gehaald. Was weer een zeer geslaagde trip. De rust, de natuur en de goede verzorging waren weer top. We loved it.
Andro Andro uit Paramaribo schreef op mei 2, 2017:
Na verschillende resorten (en psuedo-resorten) te hebben bezocht kan ik zeggen dat Palulu tot nu toe met kop en schouders uitsteekt boven de meerderheid. Heerlijk genoten van de prachtige bijna ongerepte natuur en schone omgeving met alle privacy die we verlangden, en niet te vergeten de zeer vriendelijke service van de beheerders. Zeker een aanrader!! Hartelijk bedankt! 🙂
Danny Danny uit Paramaribo schreef op januari 31, 2017:
Wederom een bezoek aan Palulu-Camping gebracht vorige week (29-01-2017), elke keer weer prachtige exemplaren (beesies) voor me macrolens tegenkomen is echt geweldig, deze keer de (sluipende) tijgerpootboomkikker op de camera vastgelegd ... binnenkort weer naar daar, het lijkter op of ik een abonnement op Palulu heb 😀
Annemarie Annemarie uit Lelydorp schreef op juli 25, 2016:
Was er op 23 juli 2016 met collega's. De privacy is heerlijk. De natuur is zoveel mogelijk in originele staat gehouden. Fantastisch. Goed onderhouden en een vriendelijke en vlotte service. We komen terug
Uta Uta uit Germany schreef op juli 25, 2016:
It is a wonderful place to relax. The most beautiful place in the world . Pure nature ! I will definitely visit Palulu again
Lianne Lianne uit Emmen schreef op maart 5, 2016:
Geweldige plek om rustig te verblijven. Mooi wandelpad door het oerwoudbos met o.a. zijdeaapjes. Koele kreek om af te koelen en 's avonds een kampvuur. De eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Heerlijke maaltijd genoten!
Iris Iris schreef op februari 26, 2016:
Enkele berichten van Facebook:

Paradijsje! Prachtig! Heerlijke omgeving, geweldige mensen! Als ik daar ben, wil ik nooit meer weg!
- Desiree (29 dec 2014)

"Heerlijkheid!!! I so love the place..."
- Anuska (18 okt 2015)

Mijn maandelijkse vaste 'dichtbij' stekkie voor macro-fotografie
- Danny (30 jan 2016)

Fantastische plek om lekker te relaxen in de natuur.....
- Sharif (03 sept 2015).

U wordt gemist !
- Sam (25 juli 2015)