Camping


Uniek gelegen middenin een 24 ha groot savanna bos op 1 uur van het bruisende centrum van Paramaribo en vlakbij de internationale luchthaven te Zanderij ligt Palulu jungle camping.
In de omgeving zijn er tal van recreatieoorden. Tevens wordt dit gebied ook bewoond door de indiaanse stammen der Caraïben en Arowakken en door enkele boslandcreolen.

Onze eco-camping biedt aan kampeerders een 2 ha groot beschermd terrein. Respect voor de omgeving staat in het hoogste vaandel en jagen en vissen is uiterst verboden. Hierdoor belonen flora en fauna onze gasten regelmatig met hun optredens.
Op de camping vindt u onder meer hangmatkampen, een keuken en sanitaire voorzieningen met douche en toilet. Op 300 meter van de camping bevindt zich een bushalte waar er zaterdag en zondag 2 maal daags een bus voorbij rijdt naar Paramaribo.

's Avonds genieten van de rust en 's morgens al vroeg de geluiden horen van de ontwakende natuur. Een paar dagen, een lang weekend of een ontspannende vakantie!!!

Onze camping is het gehele jaar geopend!!!

Omgeven door het witte savanne zand biedt Palulu de mogelijkheid aan kampeerders om in hangmatten, stretchers of tenten te overnachten.

U kunt uw eigen uitrusting meebrengen, maar het is ook mogelijk om bij ons te huren. Hangmatten & stretchers verhuren wij inclusief klamboe, tenten inclusief matras en slaapzak.

Palulu is een camping waar u nog echt kunt kamperen in de natuur. Maar wel met die omstandigheden dat kamperen leuk blijft. Binnen 100 meter van uw hangmat/ tent vindt u goede sanitairgebouwen compleet met douches en toiletten. Verder: overdekte, compleet ingerichte keuken en mogelijkheid voor BBQ en kampvuur.
Onze keuken is voor algemeen gebruik en kan niet apart gereserveerd worden (kampeertarief is inclusief gebruik keuken). Indien u zelf wenst te koken hoeft u geen eigen keuken-uitrusting mee te nemen.

Binnen een paar minuutjes lopen kunt u heerlijk zwemmen of pootje baden in het koele water van de natuurkreek.

Reservering verplicht, ook voor dagrecreatie!