Family Lodge


De family lodge is een ruime lodge, geheel voorzien van alle gemakken welke je in het bos nodig hebt. Er is elektriciteit, slaapgelegenheid in bedden, een keuken, alsook kampeergelegenheid.

Het is geschikt voor een overnachting met een gezin, maar ook voor een grote groep waarbij een deel in bedden en een deel in hangmatten/ kampeertenten slaapt. De lodge heeft 1 bovenverdieping met slaapkamer, een ruime benedenverdieping, een groot grasveld en een hangmatten-hut. In de avonduren kan er een kampvuur worden aangemaakt, alsook is er gelegenheid om op houtvuur te koken.

Op de begane vloer is een geheel ingerichte keuken met gasfornuis, koelkast, waterkoker, een toilet en een douche, een zithoek en een grote eettafel. Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer met 2 x 2persoons bedden met klamboe. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. De slaapkamer is beveiligd met kinderdeurtjes, waardoor het een kindvriendelijke ruimte is. De gehele ruimte is half open, waardoor de wind heerlijk doorwaait.

Per logeergelegenheid zult u via de beheerder een stukje kreek aangewezen krijgen, waar gezwommen kan worden.

1-2 personen
950 srd
per nacht (1.5 dag)
3 - 10 pers
1200 srd
per nacht (1.5 dag)
3 - 10 pers
1550 srd
per nacht (1.5 dag)

Full service:  inclusief beddengoed, gasbom, toilet papier, afwaszeep en spons, gascilinder, keukendoeken, BBQ-set (excl houtskool)

Half service: inclusief bedden met matras en kussens (excl beddengoed), keuken met servies en kookgerei (excl gasbom, huurmogelijkheid = 75 srd p/d), BBQ set is exclusief (huurmogelijkheid)